)
Ironični Brozović bi mogao požaliti zbog svog ponašanja

Spalletti mu sprema kaznu

Ironični Brozović bi mogao požaliti zbog svog ponašanja

Edmir Škorić

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović ironično je pljeskao navijačima koji su mu zviždali.

Brozović je protiv Bologne u 2:1 pobjedi Intera prilikom izlaska iz igre odlučio da na ironičan način odgovori nezadovoljnoj masi, a na kraju je izazvao bijes trenera Luciana Spallettija.

"Klub ima svoja pravila, a Brozović je ovim potezom samog sebe eliminirao", kazao je trener Intera.

Brozović je izviždan iako je asistirao za gol, a na kraju svega moboa bi biti suspendovan i novčano kažnjen. Ko zna, možda već na kraju sezone napusti Inter čiji navijači više nikoga ne štede.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Hrvat je tokom četiri provedene sezone u Interu imao dosta incidenata, a prvi ga je kaznio holandski trener Frank de Boer, koji nije tolerisao Brozovićeve ispade po Instagramu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi