Odlaze četvorica igrača: Rasprodaja u Real Madridu zbog Neymara?
Nakon Barcelone mogao bi zaigrati u dresu najljućeg rivala katalonskog kluba?

Florentino Perez želi Brazilca na Bernabeu

Odlaze četvorica igrača: Rasprodaja u Real Madridu zbog Neymara?

E. Čaušević, foto: EPA

Brazilski fudbaler Neymar ljetos je odlučio da napusti Barcelonu i za nevjerovatnih 222 miliona eura pređe u PSG.

Neymar je ovim transferom postao najskuplji igrač u historiji fudbala, ali je iznenadio mnoge što je Barcelonu odlučio da zamijeni s Parizom. Međutim, u španskim medijima se sve više posljednjih dana spominje da bi se Brazilac mogao vratiti u Španiju, ali ovaj put u dres Real Madrida.

Njegov otac odbacio je danas ove špekulacije, te je poručio da je nemoguće da nakon Barcelone ovaj fudbaler zaigra na Santiago Bernabeu. Ipak, jasno je da Florentino Perez ne odustaje tek tako od svojih zacrtanih ciljeva i da će prvi čovjek Kraljeva uraditi sve kako bi doveo Neymara.

Kako piše ugledna Marca, Perez je odlučan da narednog ljeta proda nekoliko zvijezda ove ekipe kako bi osigurao novac za dovođenje Neymara. Navodno, predsjednik kraljevskog kluba će na transfer listu staviti Garetha Balea, Jamesa Rodrigueza, Karima Benzemu i Raphaela Varanea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale ima dosta problema s povredama i neće biti iznenađenje ukoliko napusti Real na kraju sezone i vrati se u Englesku. James već igra na posudbi u Bayernu i Real će željeti da ga unovči već narednog ljeta. Što se Benzeme tiče on je već neko vrijeme u golgeterskoj krizi i sigurno je da bi Perez zadovoljniji bio u napadu s Neymarom nego fracuskim igračem.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti