Odlazi ili ostaje: Luciano Spalletti donio odluku?
Foto: EPA

Italijanski mediji prenose

Odlazi ili ostaje: Luciano Spalletti donio odluku?

Endin Čaušević

Italijanski mediji prenijeli su danas da je Luciano Spalletti donio odluku o tome da li će ostati u Romi, te da je istu saopštio čelnicima kluba.

Spalletti s Vučicom ima ugovor do kraja ove sezone, a već nekoliko mjeseci špekuliše se o tome da li će ostati na Olimpicu. Italijanski stručnjak je u nekoliko navrata izjavio da će svoju odluku saopštiti na kraju sezone, te da će u Romi ostati u slučaju da ostvare neki dobar rezultat ove sezone.

Rimski tim će prema svemu sudeći biti drugi na kraju sezone i izborit direktan plasman u Ligu prvaka što je bio prvi cilj kluba s Olimpica. No, čini se da Spallettiju to nije dovoljno, jer kako prenose mediji na Apeninima, on je odlučio da na krau sezone napusti ovaj klub.

Navodno, Spalletti je nakon jučerašnje pobjede protiv Chieva rekao čelnicima kluba da neće produžiti ugovor, te da oni mogu tražiti novog trenera. Spalletti je nedavno izjavio da se nikada nije trebao vratiti u Romu, jer je znao da će biti veliki pritisak od strane navijača što Totti utakmice kluba posmatra s klupe.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi