Odlazi iz Njemačke? Bičakčića ponovo zovu klubovi iz Engleske

Tvrde njemački mediji

Odlazi iz Njemačke? Bičakčića ponovo zovu klubovi iz Engleske

Među bh. fudbalerima koji bi uskoro mogli osjetiti slast igranja u engleskom Premiershipu je i Ermin Bičakčić.

Njemački Kicker prenosi informaciju kako je za štopera Hoffenheima postoji interes iz Engleske, a obzirom da se radi o listu koji ima ozbiljnu reputaciju, kao i naviku da objavljuje samo provjerene informacije, ova vijest dobija na težini.

Bičakčić ne skriva da mu laska interes, međutim na sve priče o eventualnom odlasku u Englesku odgovara izjavom da se trenutno vidi samo u Hoffenheimu. 

"Interes iz Engleske govori o mojim kvalitetama, ali u ovom trenutku sam fokusiran isključivo na Hoffenheim", kazao je Bičakčić, kojeg su ranije povezivali s WBA, Newcastleom i Stokeom. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, naš reprezentativac je u Hoffenheimu od 2014. godine i ugovor s timom iz Sinsheima ga veže do 2020. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi