61

Komentari (61)

rodjak
evo vam objasnjenja u vezi penala,pravila su se malo promjenila,i ono je bio cist penal faktorba/vijest/pravilnik-fifa-topalovic-opravdano-dosudio-penal-za-zelju-evo-i-zasto/5338 (izmedju "faktor" i "ba "staviti tacku)
nijepoznat
gazi gazi federalce
Mungos
Slucaj za SIPA-u.
tbra
Velež u rangu zvijezde i mladosti doboja kaknja. Sto prije rodjeni to shvate to je bolje za njih. Preostaje im teska borba za ostanak u PL BiH.
enko
tbra a vi ste u rangu atalante ahaha,**** vas ibro sto delegira suce sa prolicem
SeoRusilac
Strucnjak12345
Zapostavili ste Mourinha zbog derbija u Mostaru, da se ne naljuti na vas, dva sata nista o njemu ne pišete, sramota
enko
i Amru zaboravili ,da se zaceslhala ulijevo
enko
vidjecemo u oky sokolovu sta kazu ibro i prolic
Alpasinacxx
Dajte ba ljudi, kakav penal, pa kontakt je bio na 18m ovaj se otkotrljao do gol linije. Ruka u prirodnom položaju uz tijelo.
Mungos
Fino ste to namjestili.
DaRepliciram
MELJI RAJVOSA jebem te seljo
Orhan
Da sam pitar ja, ne bi imo sna, ne bi spavo ja, zbog tog ŽELJE !!! Vidimo se narednog vikenda, tj pred utakmicu, jer poslije nje neće vas ni interpol pronaći.
Fcs
Kmeeeeeeeeeee......
antisdp
Promjeni nadimak u S(srpsdki)FK Sarajevo...UVIJEK vam sude sudije srbi, uvijek penal za vas,ako se neko udostoji da STANE NA PUT igracu SFK Sarajevo...Zalosno da si toliko slijep.Velez je prijavio SIPI pokusajew podmicivanja igraca,sudija,sluzbenih osoba -zato mu radi Fudbalski savez ovo sto radi!OVO JE SRAMOTA za fudbal.PONOSNI SAM NAVIJAC POSTENOG FUDBALSKOG KLUBA VELEZ, jer smo unijeli kvalitet u Premijer ligu, jer su utakmice MOGA VELEZA NAJGLEDANIJE, jer moj Velezx igra najljepsi fudbal u drzavi.Ali Velez nije ni srpski ni hrvatski klub i NEMA SVOJE SUDIJE.Uostalom nama i ne trebaju, neka samo posteno-ali POSTENO-odrtade svoj posao.,Ovo sto je Petrovic danas uradio gdje je DIREKTNO UTICAO NA REZULTAT-ovo je sramota.Kao i ona dvojica navijaca SFKS KOJI komentarisu na MojaTV.Tako su komentarisali i protiv Veleza, i Celika, I slobode, I Sirokog-veoma subjektivno.I gdje su SVE sporne situacije na Moja TV nakon utakmice?Gdje je DRUGI PENAL za Velez ,pored onog igranja rukom Hodzica kada je spasio cisti gol sa linije?Toga na MOJA TV nema.ZALOSNO JE OVO!Imamo fudbalski savez u zemlji gdje svaki pojedinac zasluzuje da ide u zatvor.A ZNA SE DA JE sve zakuhao HDZ sa svojim kladionicama,ali ko ce im ista,ta oni su "ugrozeni"...ZALOSNO ....ALI VELEZ OSTAJE U LIGI TO JE NAJVAZNIJE A DOGODINE SE PRIPAZITE EVROSPKOG VELEZA AKO BOG DA!Ako treba, mi navijaci cemo placati strane sudije da sude nasem VOLJENOM PONOSNOM KLUBU!
Rizzle84
A debilu pogledaj koliko je Sarajevu penala dosudjeno ove sezone.... A usput pogledaj koliko nije dosudjeno... Glupane
enko
jarane,lakse cemo se mi navici na posteno sudenje ,doci ce vrijeme kada sudije nece delegirati ibro hasanbegovic
tbra
Veliki sam željovac al ne serite, sto se tiče suđenja sve je regularno bilo. Šteta što je Velež tanka ekipa, Sarajevo je dosta jače i zasluženo su i slavili. Šteta što je Željo imao kurcobolju u Mostaru gdje smo izgubili dva boda.
enko
imas ti kurcobolju u mozgu,trebo je zeljo zijanit u mostaru,i vas je sudija pogurao
SeoRusilac
Ovu ligu treba ukinut.
tbra
Jest trebo zijanit zbog kurcobolje koju su prikazali na toj utakmici, inace je za klasu jaci od vas kao sto je i sarajevo, jel se to ne slazes sa mnom?
enko
nadigrao ih velez,to sam htio reci kurcobolja
tbra
smecaru nadigrali nas jeste, ne zato sto ste bolji, vidimo se za dvije sedmice
tbra
gotivio sam velež dok nisam vidio kakvi seljaci i malograđanstvo navijaju za njega
tbra
cast izuzetcima
ayd
Cuj kosarkasi faul nad Rahmanom, udari ga lik po nogama vidjelo se iz aviona. Sto se tice faula za Velez, fual je na mjestu gdje prvi put nacinjen faul ako se ne varam to je bilo van 16
dragonicas
Petrovic MAN OF THE MATCH
dragonicas
Alo Keru SMIRI!
HAMZA456789
Zeljovac sam i volim velez ali ovo sto je uradio sudija je nevidjeno!! Fajic pada u kazneni prostor tri metra min je bio u njemu a Petrovic svira slobodni, pa ruka nakon sutra zvonica sudija se ne oglasava. Nije meni kriza zbog tabele vec mi je zao sto se onakav velez sa tolikom tradicijom ovako tretira
nedoni46
faul bio metar prije 16 on samo otrčao do 16 i pao, niđe veze priča
forza_juve
Moze on padat i u petercu ali faul se svira tamo gdje je poceo a to je van 16. Pogledaj jos jednom
ljoze01
Realno kontakt i faul je bio 1-2 metra ispred kaznenog, ako vi ubrajate let do kaznenog kao mjesto prekrsaja onda je penal
SeoRusilac
Isti takav penal se svirao BORCU protiv Veleza
Ende
Ti si kita kojoj je krivo sto je Div pobijedio tamo gdje ste vi ukrali X. Ne gleda se gdje pada nego gdje zavrsava kontakt. Svi bi se kotrljali do 16 da je tako... bice nocas snimak, pogledaj kako sampion igra ;) :*
HAMZA456789
Ende vidjecemo ko je sampion!!! Ali opet ponavljam sve je ovo namjesteno!!! Savez Napolje!!!
visokohz
kmeee.kmeee,kmeee...
Enigma
Pitari jel vas stid?
genter
Jok, uzeli smo bobe. Stid bi nas bilo da nismo.
Aoki
Mitomane kad vas nije stid onda ne treba nikog da bude
Enigma
Ma ja srpska posla kp ce kome ako neće svoj svome
adaStolac
Svaka vama cast, ali ova sudijska lakrdija je sve pokvarila. Vidit cete koliko vas je sudija pogurao..
Orhan
Željovac sam, naravno ko i svaki normalan insan, ali meni se čini da bi zbog Veleža trebali mijenjati pravila fudbalske igre. Njima igranje rukom njihovog igrača nije prekršaj, penal sviran protiv njih nije penal, faul na 18 metara za njih je penal, svi ih kradu itd...Naravno da ima sudijskih grešaka, pa i na štetu Veleža, ali budimo reali, iz kola u kolo neka ekipa je oštečena, namjerno ili ne, ali vi ga brate prelazite granice. Ako ste tako dobri kao ekipa, što vas je neko nafuro da jeste, zašto nad protivnikom ne napravite tri gola prednosti pa onaj penal koji bude sviran protiv vas, pa i neopravdano, jednostavno gospodski iskuliarate.
nijepoznat
Idu FK Vrapcici u federalnu gdje im je mjesto
enko
ti sto si ostao bez posla u aluminiju nikad doci pameti,vidis da nisi poznat
antisdp
@nijepoznat-daj kopile napisi mjesto i vrijeme da se nadjemo JA I TI..Internet "junace"!
nijepoznat
kod mame sam ti redovno ,znas gdje ti je kuca
enko
ti aluminijas hitno u soko da ti ugrade drugi mozak.,taj ti brate mal a glava ti velika ko postansko sanduce
nedoni46
teško da će uskoro biti dobra tekma kao ova, svaka čast Sarajevo, svaka čast Velež!
ArminD
Svaka cast velezu na igri i naravno odlicno je odigrao Petrovic
nedoni46
e haj mi molim te nađi grešku petrovića. ja sam vidio grešku jer je šabanoviću minut ranije trebo dat crveni
ljoze01
penal nad Rahmanovicem mislim da nije postojao al eto
nedoni46
i to je malo sumnjivo ali on je u punom trku bio, samo da ga okrzne on pada htio il ne
antisdp
Ovaj E.CAUSEVIC-Promjeni naslov!Srpskli klub Sarajevo na krilima svog srpskog sudije(opet!= do pobjede!OVO JE SRAMOTRA,jos jedna kradja na racun Veleza !DVA CISTA PENALA ZA VELEZ se ne sviraju(pogledajte snimak one velike Velezove sanse kada sa gol linije RUKOM igra Hodzic,lopta ga jeste pogodila ali ruka je ruka!)Pomocni sudija stoji metar pored njih i ne reaguje!Glavni sudija Petrovic svira faul NA LINIJI(a linija je sastavni dio kaznenog prostora!), napad zia toga Zvonic sutira a lopta udara u ruku igraca Sarajkeva-opet nista!OVO SE VELEZ KAZNJAVA OD FUDBALSKOG SAVEZA ZBOG AFRERE I PRIJAVE SIPI ZA NAMJESTANJE REZULTATA!
Strucnjak12345
Bravo majstore, srpski nego sta
Div iz šehera
prati kurvo divove
ludilobrale
Znaciiiw Diveeee trpajjj do kraja nek kmecavci kmece a kompleksasi nek treskaju glavom... Nisi komentarisao 5 žutih protiv bezeveze penal protiv tuzle i penal protiv Borca.. licemjeru iskompelsorani.
nedoni46
e moje kemoi, kakav si ti firaun, nađi gdje sam šta opsovao, nađi neki razlog što sam ja rekao da je suđenje loše, ja ti kao navijač sarajeva rekao jednu grešku koju sam vidio i to NA ŠTETU sarajeva. baš si glu,p, za trojicu otprilike
visokohz
haj ne seri 5 ste trebali primit ne kaki molim te
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti