Odličan meč i pobjeda Las Palmasa na Mestalli
Foto: EPA

Pogodio i Boateng

Odličan meč i pobjeda Las Palmasa na Mestalli

Posljednji meč 1. kola španske Primere odigrali su na Mestalli Valencia i Las Palmas. Na kraju su se radovali gosti, koji su iznenađujuće slavili rezultatom 4:2.

Valencia je povela u 6. minuti kada je Mina pogodio za 1:0 i činilo se tada da će Šišmiši opravdati epitet favorita i upisati tri boda na premijeri. Ipak, Las Palmas je do 31. minute stigao do vodstva od 3:1 a pogađali su Livaja, Viera i novajlija Boateng, kojem je ovo bio prvijenac u dresu novog kluba.

Mina je svojim drugim golom u 34. minuti smanjio rezultat na 3:2, a onda je uslijedio period dominacije domaćeg tima. Kada se očekivao pogodak Valencije, uslijedila je kontra gostiju koji preko Hrvata Livaje stižu do 4:2 i velike pobjede na Mestalli.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi