Odličan nastup Zukanovića u remiju Genta

Jupiler liga

Odličan nastup Zukanovića u remiju Genta

Midhat Šljivak

Fudbaleri Club Brugge i Genta remizirali su u susretu petog kola belgijske Jupiler lige rezultatom 1:1, a za goste je odlično odigrao Ervin Zukanović.


Domaći tim je jako dobro otvorio utakmicu i nakon 12 minuta igre su stigli u vodstvo. Hogli je pogodio za prednost od 1:0, a vodstvo su čuvali sve do pred kraj prvog poluvremena, kada je Gent izjednačio. Za 1:1 je pogodio Pedersen, što je bio rezultat nakon prvih 45 minuta.

U nastavku veliki broj prilika na obje strane. Gent je bio nešto opasniji, propustili su nekoliko fantastičnih prilika za postizanje gola, ali su mreže do kraja mirovale, te je ostalo 1:1.

Ervin Zukanović je za Gent pružio odličnu partiju.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Jupiler liga, 5. kolo:

Club Brugge - Gent 1:1 (Hogli 12'/ Pedersen 45')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.