Odlična partija Gorana Ikonića
Sjajna forma bivšeg igrača Bosne

Super liga Ukrajine

Odlična partija Gorana Ikonića

Bivši kapiten Bosne Goran Ikonić s odličnim igrama nastavio je i u svom novom klubu. Ikonić je u petom kolu ukrajinskog prvenstva u dresu svog Donetska igrao u gostima kod Dnipra i s uspjehom je prošao tu stepenicu.

Donetsk je u petom kolu ukrajinske Super lige bio bolji u gostima kod Dnipra sa 96:89. Najbolji igrač Donetska bio je Rikardo Marš sa 24 poena, a Goran Ikonić je za 19 minuta na parketu postigao 17 poena. Kod poraženog tima najbolji su bili Karim sa 32 i Umbraško sa 22 poena.Donetsk se nakon pet kola nalazi na čelu table ukrajinske lige sa svih pet pobjeda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.