Odlična partija Vranješa protiv aktuelnog prvaka Evrope

Stopostotan iz igre

Odlična partija Vranješa protiv aktuelnog prvaka Evrope

Dž. Mrakić

Evrope Mađarski Pick-Szeged našeg Vladimira Vranješa i rukometni velikan Barcelona sastali su se u okviru 12. kola Lige prvaka.

Barcelona, lider grupe „B“ i aktuelni prvak Evrope, savladala je Pick-Szeged rezultatom 30:25 i na taj način prekinula niz mađarske ekipe od 14 utakmica bez poraza.

Najefikasniji u redovima Barcelone bili su Lazarov i Jallouz sa po šest golova, dok se s druge strane Bombač u dresu Pick-Szegeda također šest puta upisao u listu strijelaca.

Vrijedi istaći da je član Pick-Szegeda i reprezentativac Bosne i Hercegovine Vladimir Vranješ bio jedan od najboljih aktera susreta i postigao je četiri gola iz četiri pokušaja na susretu.

Nakon 12 kola Barcelona je prva sa 19 bodova, dok je Pick-Szeged na četvrtom mjestu sa 15 bodova na svom kontu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi