Vranješ izuzetno raspoložen u slavlju Pick-Szegeda

Dobra partija Vranješa

Vranješ izuzetno raspoložen u slavlju Pick-Szegeda

Dž. Mrakić

Bh. reprezentativac Vladimir Vranješ bio je jedan od najboljih strijelaca svog Pick-Szegeda u ligaškoj pobjedi nad ekipom Cegleda.

Mađarski učesnik Lige prvaka u gostima je slavio uvjerljivu pobjedu od deset golova razlike (37:27) i na taj način zadržao dva boda prednosti ispred drugoplasirane Tatabanye.

Najbolji strijelac susreta bio je Perišić iz redova Cegledija sa devet golova, dok su kod Pick-Szegeda četvorica igrača postigli po pet golova (Bombać, Thiagus Petrus, Prodanovics i Parrondo).

Također, jedan od boljih u dresu pobjedničke ekipe bio je naš Vladimir Vranješ, koji je postigao četiri gola na ovome susretu.

Inače, Pick-Szeged je neporažen u posljednjih 14 utakmica u mađarskom prvenstvu i Ligi prvaka (13 pobjeda i jedan remi), a posljednji put ovaj tim izgubio je prije skoro četiri mjeseca u prvenstvenom susretu protiv sada drugoplasirane Tatabanye.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi