Odmah nakon meča novinar je junaku Tottenhama saopštio loše vijesti: "Nisam to znao..."

Pokvario mu slavlje

Odmah nakon meča novinar je junaku Tottenhama saopštio loše vijesti: "Nisam to znao..."

Južnokoreanac Son Heung-min postao je pravi heroj Tottenhama ove sezone.

Nakon što je svojim golovima održavao tim u životu u svim takmičenjima dok je prva zvijezda Harry Kane bila povrijeđena, Son je postao najzaslužniji fudbaler što su Pijetlovi u polufinalu Lige prvaka.

On je u dvomeču protiv Manchester Cityja postigao čak tri gola, a sinoć se na Etihadu dva puta upisao u strijelce i to oba puta u prvom dijelu susreta.

Nažalost po njega, dobio je i tokom prvog poluvremena žuti karton koji mu zabranjuje da igra u prvom susretu polufinala protiv Ajaxa.

Jedan od novinara s njemačke televizije je, tokom intervjua nakon utakmice, saopštio Sonu da neće igrati prvi polufinalni meč, a on je uzvratio na iznenađujući način: "Nisam to znao...", poručio je Son.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naravno, na ovaj način je debelo pokvareno slavlje napadača Tottenhama koji je sada sigurno malo spušten na zemlju. Ipak, za utjehu mu ostaje činjenica da će moći igrati u revanšu za razliku od svog timskog kolege Harryja Kanea za kojeg je sezona vjerovatno završena zbog povrede članka u prvom susretu protiv Građana.

Inače, prvi meč Ajaxa i Tottenhama se igra 30. aprila, dok je revanš na rasporedu osam dana kasnije u Londonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi