Odnos Manuela Neuera nervira čelnike Bayerna
Foto - EPA

Ne poštuje klub

Odnos Manuela Neuera nervira čelnike Bayerna

Midhat Šljivak

Manuel Neuer poprilično je iznerivrao čelnike minhenskog Bayerna.

Legendarni golman već je devet godina član bavarskog velikana, a Bild je prije nekoliko dana objavio kako je Neuerov agent nakon samo četiri minute napustio Bayernove prostorije.

Razlog je bila činjenica da mu nude ugovor do 2023. godine, a Neuer želi dvije godine dužu saradnju i to je zakočilo pregovore između dvije strane.

Njegovi zahtjevi su prema navodima Bilda poprilično iznervirali čelnike Bayerna. Očekivali su da će dobiti mnogo više poštovanja od svog dugogodišnjeg golmana i navodno su spremni i da ga puste zbog takvog odnosa prema klubu.

Bayern je već doveo čovjeka koji bi Neuera trebao zamijeniti u narednim godinama. Od ljeta je u klubu Alexander Nubel, a Neuer je napravio probleme i kada je čuo za dolazak 23-godišnjeg golmana.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tada je javno istakao da nema namjeru da sjedi na klupi ni i u Kup utakmicama, pa je Bayernu stvorio velike probleme.

Neuer se povezuje sa Chelseajem, ali njegov je stav da ne želi napustiti Bayern.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi