Odović govorio o trenutnom igračku kadru, te pohvalio jednog prvotimca

Željo bez problema protiv Zrinjskog

Odović govorio o trenutnom igračku kadru, te pohvalio jednog prvotimca

S. Mlaćo

Iskusni Milomir Odović na najbolji mogući način debitovao je na klupi Željezničara pred domaćim navijačima.

Plavi su slavili 2:0, te sada nakon tri kola zauzimaju treće mjesto.

Odović je za kratak period posložio mnoge stvari u timu, što se osjetilo odmah u duelu protiv aktulnog šampiona koji je na Grbavici pao bez ispaljenog metka.

Iskusni stručnjak je nakon meča na press konferenciji istakao da očekuje puno više od svojih izabranika u narednim susretima, te da vjeruje da će igra iz kola u kolo biti sve bolja.

Dotakao se trenutnog igračkog kadra, te istakao jednog nogometaša.

"Treba ispoštovati ove igrače i vidjeti koji su im dometi te napraviti sistem igre. Svaku će imati svoju ulogu i onda ćemo vidjeti da li neki igrači zadovoljavaju određene kriterije ili ne. Želimo iz posjeda kreirati šanse i zabijati golove. Ovaj je interesantan igrač Rodin, ima tu materijala", kazao je Odović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zanimljivo da je Rodin na Grbavicu stigao iz redova Zrinjskog s kojim je potpisao ugovor ovog ljeta, ali isti raskinuo nakon samo 20-tak dana. Jučer je pružio veoma zapaženu partiju, te zatvorio navalni red svog nesuđenog kluba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti