Odović: Nama je svaka utakmica do kraja najvažnija

Olimpic gostuje u Kaknju

Odović: Nama je svaka utakmica do kraja najvažnija

Edmir Škorić

Olimpic bi mogao puno dobiti ako pobijedi u Kaknju, no puno toga i gubi ako ne uspije da ostvari dobar rezultat.

Olimpic je u opasnoj zoni, a Mladost je prva iznad crte. Ove ekipe dijele svega tri boda i stoga će ova utakmica za izabranike Milomira Odovića biti izuzetno važna.

"Defintivno je nama svaka utakmica do kraja važna. Imamo priliku da uhvatimo priključak. Mislim da imamo dovoljno snage da odigramo dobro i napravimo dobar rezultat", rekao je Odović za SportSport.ba, dodavši:

"Kada sam došao u Olimpic, bilo je sedam bodova razlike u odnosu na ove timove iznad crte. Znao sam da moramo u kontinuitetu dobro igrati, a kada tako igraš, vrati se samopouzdanje. Shodno tome, dolaze i bolji rezultati".

Koliko poznajete ekipu Mladosti?

"Ekipa Mladosti je bila hit jeseni, napravili su dosta dobre rezultate. U zadnje vrijeme imaju određene probleme. Moramo ih respektovati. Tu su sve dobri i iskusni igrači: Dilaver, Kobilica, Rizvanović, Isaković... Poslije ove utakmice ćemo vidjti gdje smo. U kontinuitetu igramo, podižemo formu, pa ćemo vidjeti".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se sastava tiče, Odović kaže da su manje-više svi igrači spremni, a jedino Slaviša Radović neće igrati zbog crvenog kartona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi