)

Olimpic pobijedio Velež

Odović: Više nemamo izbora

Edmir Škorić, foto: A. Berbić

Olimpic je s 1:0 savladao Velež u 24. kolu Premijer lige BiH.

Mostarci su namučili Olimpic, ali je iskusni Hadžić pogodio za pobjedu Vukova.

"Jednostavno mi više nemamo izbora. I ova se utakmica ispostavila izuzetno teška. Nemaš pravo na kiks i onda je psihološki teško igrati. Mnogo šansi smo napravili, ali nedostajala je realizacija. Što se tiče ostalih ekipa, moglo se i očekivati da kiksaju naši konkurenti, ali sve je do nas. Protiv Mladosti će biti odlučujuća utakmica", rekao je trener Olimpica Milomir Odović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mogu samod a čestitam mojim igračima. Rekli smo na početku da ćemo svaku utakmicu odraditi pošteno do kraja prvenstva. Imali smo nekoliko prilika na početku i trebali smo najmanje jednu realizovat. čestitam Olimpicu, zaslužena pobjeda, imali su više od igre", rekao je trener Veleža Zijo Toljaga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi