Odović: Prva u nizu značajnih utakmica

Trener FK Željezničar pred duel sa Radnikom

Odović: Prva u nizu značajnih utakmica

Midhat Šljivak

FK Željezničar u nedjelju na stadionu Grbavica dočekuje ekipu Radnika.

Plavi u ovaj meč ulaze sa željom za osvajanje nova tri boda koja bi ekipu učvrstila na vrhu tabele, a trijumf je naravno želja trenera Milomira Odovića.

"Kao i u svakoj utakmici mi idemo na pobjedu. Ovo je prva u nizu vrlo značajnih utakmica. Nadam se da smo na pravi način iskoristili ovu pauzu i da ćemo spremni ući u ovaj ritam koji nas čeka", rekao je Odović, na otvaranju press konferencije.

"Iskoristili smo pauzu da poboljšamo fizičku spremu igrača, ali nismo zanemarili i kvalitetan posjed, te da sav kvalitet podredimo timu. i da ga plasiramo na terenu. Sastav nikad ne govorim unaprijed, ali možete pretpostaviti ko će igrati", istakao je Odović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kratko obraćanje je imao i Anel Šabanadžović.

"Utakmica sa Radnikom je veoma bitna, ali ako ponovimo igru iz Širokog Brijega vjerujem da možemo doći do tri boda", istakao je Šabanadžović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi