Odović se nije pojavio u studiju, odbio gostovati u emisiji o Premijer ligi
Željin trener je propustio lijepu priliku da prokomentariše dešavanja na derbiju pred širokim auditorijem, budući da se emisija emituje na nacionalnoj televiziji

Iako je bio najavljen kao gost

Odović se nije pojavio u studiju, odbio gostovati u emisiji o Premijer ligi

U subotu je na Koševu odigran veliki sarajevski derbi u kojem je Sarajevo sa 2:1 savladalo Željezničar i time povećalo prednost nad najvećim rivalom na, sada već prilično ozbiljnih, osam bodova.

Standardna emisija BHT-a posvećena Premijer ligi BiH večeras je trebala ugostiti dvojicu trenera koji su bili akteri derbija, ali se u studiju pojavio samo trener Sarajeva Husref Musemić.

Njegov kolega Milomir Odović je, uz izvinjenje sportskoj redakciji BHT-a, odbio gostovati u emisiji koju uređuje i vodi Aleksandar Babić, a on je njegov nedolazak prokomentarisao iskoristivši frazu: "Koga nema, bez njega se može i mora".

Nije poznato zbog čega se Odović nije odazvao pozivu, ali je trener Željezničara propustio lijepu priliku da prokomentariše dešavanja na derbiju pred širokim auditorijem, budući da se emisija emituje na nacionalnoj televiziji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Derbi meč Sarajeva i Željezničara je, očekivano, bio top tema emisije koja se od ove sezone emituje ponedjeljkom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

bebi
tebra prosle godine je isto tako husref odbijao , pa se na polusezoni tek pojavio kod Bikica onog u emisiji; a sa odovicem je uvjek tako cim poraz nema komentara ili su igraci krivi .. sto ne stane iza igraca i progobori o spletkama uprave. cestitke momcima na pobjedi a ovim mojima malo vise pameti bog dao
54 3
Edin Merlin
Hahahahahhaha pobjegli misevi u rupe,jer kad pobjedjuju onda su oni strasni zeljo,a kad gube onda su oni zeljina djeca koja trebaju tek da dodju na nivo neki !
54 30

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi