29

Komentari (29)

Harisss
Rasturite Siroki u gostima pa kuci izgubite od Goska, pobijedite Zrinjskog usred Mostara pa kuci fasujete od Zvijezde. Ko ti je kriv Oda???!!! Musemic???
Seher Rajvosa
Kako je glup ovaj odovic, Irfan Peljto tesko seljovac, svira penal zelji koji je nigdje veze a isti takav kontakt nad Ahmetovicem ne svira, cist drugo zuti je bio, lahko je kad izgubis vaditi se na sudije ;)
Seher Rajvosa
Kakav je ovaj odovic kreten, Irfan Peljto tesko zeljovac, penal im svira nigdje veze, a isti takav penal nad Ahmetovicem ne svira. Ili nam je pomogao sto je dao cist drugi zuti karton koji je zasluzen? A Halid direktan crveni, bas nam je pomogao, seljovci poklopite se i sutite.
velez mo
BLAGOJEVICU VRACAJ SE U VELEZ,VIDIS DA JE TU RASPAD SISTEMA.
broj6
Slažem se sa Odom da je pogriješio sudija. Trebao mu je dati direktan crveni ko zadnjem igraču odbrane
mokekemo
SARAJEVO HORDE ZLA TASTATURA HULIGAN. Jebo majku koliko se kurcite dvije tribine jedva napune i oni su nesta kako vas nije stid uhljupi oni...Prvo Sloboda pa i ostali samo vam navlaci savez i vi klub. ZAUVIJEK BILI I OSTALI SARAJEVO08. HUSREFE ETO BAROWA
Edin Merlin
mokekemo
Pa trener vas bruka same hahaha kaze moramo i mi nekad derbi dobit HAHAHAHAHAHHAHAHA
Fare27
Odovicu reci gdje su mine hahahha
teddy sheringham
Sarajevo vas pregazilo, budi sretan da niste završili kao Real prošli vikend. Niste tri pasa napravili, o šansi da ne govorim. Gubite od Goška, od Zvijezde, igrači štrakuju, klub lupa kazne, menadžer vas prozivaju, dovodite kvazi pojačanja i kvazi trenere, totalni ste raspad sistema, a tebi Oda sudija kriv?!
Raikkonen
Fcs
Odoviću,glup si ko qurac. Nemožete dva pasa svezati,kapiten ti je pitar, a ti se vadiš na sudiju. Priznaj da si kloc i da ti je Slavija plafon.
genter
Jebo te otac cetnicki, sta si ti gledao? Cuj sudija. Ne mogu vlasi bez lazi ni do hale.
vanja8
Stvarno ovaj Odovic ne zna sta priča, vjerovatno mu Miske nije napisao sta ce reci...Nisi komentarisao bacanje Veselinovića kod penala ,a za ispravne žute kartone tvrdis da je sudije pomogao Sarajevu.Treba tebi Oda dva-tri lexilliuma da malo smiris moždane ćelije...
Honduras
Odovicu supcino svi su ti krivi samo ti nisi usta te jebem seljacka ciganska.
pizaro01
Jebo ti sudija milu mater
vozdra
Cestitke za pobjedu ali moram reci da se na ovakvim utakmicama ne daju tako lako 2 zuta kartona.Ako gledamo realno bilo je slicnih startova i prije i poslije pa tek u 90 minuti poravnao ekipe cini mi se zbog pritiska igraca zelje.Igraci mu se pred ocima tuku i koji je epilog...smijesno ili zalosno.
mokekemo
Pitari priznajte majku vam jebem. Najbolji igrač vam bio Irfan Peljto sve vam jebem... don't forget NAŠ VAS JE KURAC NAPRAVIO
Fele
Ko ce tebi Oda pomoc?
Kai Kaii
Ja kao neutralni navijac kazem Peljto svaka cast na sudjenju a ti Odovicu nerise
mokekemo
A ja tebi kao neutralnom navijaču karnem staru u sred pičke
Kai Kaii
miran seljacicu miran
mokekemo
Ahahhhaha cuj mede haj da ti svi ne jebu mater neutralnu idi prati te svoje uhljupe a Odi se možeš samo saget.
Abalo
Napaceni divovi mali!
Hare1087
To nije uopšte rekao idioti ss.ba Sarajevo šampion -8
bebi
Oda relaks, sredit ce to Baka u narednom kolu :)
Edin Merlin
Haj popij praljkovacu i smiri se !
rimke
hahahha kmeci qurcu tenkisto
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.