Trener FK Željezničar nakon meča.

Odović: U krizi smo, nisam više pametan

5

Komentari (5)

Plavi orkestar
Moj Oda traziš igru od noge do noge a igrac ti igracu nije prišao ima više od mjesec dana.Ja da se pitam,al’ ne pitam se,sutra bi ti i tvoj kompletan strucni štab zajedno sa 5-6 manekena iz prve postave završio svoju epizodu u Zelji.
redbull
Kad ga Čelik sljedece kolo smijeni..
casimiro
Vratite cenana jebo vam on mater.moja nana bi bolji skauting pravila.Svako prolazi kroz krizu,ali bgm kod nas je vec dugo goduna.Samo los skauting igraca nista drugo.Lafo mlade forsirate oni ne mogu meda.Blagojevic nije odigro godinu dana kako treba.Jasno je da se nema para!Podmladi ekipu i tako cemo znati na cemu smo!Halali par godina i cao!A ne da dovodite istrosene igrace.kad nemas gdje hajde u zelju..Tu ima mjesta vazda.
Novak Profilćić
kurčio si se do prije nekoliko dana, pokaži stručnost i izvuci želju iz krize. ako ne znaš kako, kod bake na seminar.
Alkma
Tjeraj in majkunim jebem vise i igracima otjeraj govna
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.