Određena satnica za prijateljski duel Zmajeva protiv Senegala

Meč se igra u Le Havreu

Određena satnica za prijateljski duel Zmajeva protiv Senegala

S. Mlaćo

Prijateljska utakmica naše „A“ selekcije i reprezentacije Senegala, zakazana za 27. mart 2018. godine, biće odigrana na stadionu „Oceane“ u francuskom gradu Le Havre sa početkom u 20.00 sati.

Kapacitet stadiona je 25.178 mjesta, a selektor naše reprezentacije Robert Prosinečki sutra će objaviti spisak igrača za duele sa Senegalom, kao i prijateljski meč protiv Bugarske.

Press konferencija za medije će biti održana  u 12 sati, dok je meč protiv Bugarske u Razgradu 23. marta.

Naša reprezentacija ima i dogovorenu prijateljsku utakmicu protiv selekcije Crne Gore, a taj meč će se igrati 28. maja u Zenici na stadionu Bilino Polje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi