Određena službena lica za utakmice 2. kola Premijer lige

Dragan Petrović na centru u Zenici

Određena službena lica za utakmice 2. kola Premijer lige

Predstojećeg vikenda se nastavlja Premijer liga Bosne i Hercegovine, a na rasporedu su susreti 2. kola.

U derbi meču će se na Bilinom Polju u Zenici sastati Čelik i Željezničar, a pravdu će dijeliti Dragan Petrović iz Banja Luke, dok će mu pomagati Čedomir Vićić i Aleksandar Smiljanić.

Taj susret je na rasporedu u nedjelju od 20.30 sati, a pola sata ranije svoj meč će Pod Bijelim brijegom početi Zrinjski i GOŠK. Pravdu će na ovom susretu dijeliti Mateo Musa iz Čitluka, a pomagat će mu Enes Đozić i Amir Dadić (obojica iz Sarajeva).

Istog dana, samo od 18.30 sati će na Koševu snage odmjeriti Sarajevo i Mladost Doboj Kakanj. Pravdu na ovom susretu će dijeliti Miloš Gigović iz Gradačca uz pomoć Marka Perića iz Mostara i Jure Muse iz Čitluka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada je u pitanju program u subotu, prvi će na teren Tuzla City i Radnik iz Bijeljine. Oni svoj susret počinju od 17.00 sati, a pravdu će dijeliti Irfan Peljto iz Sarajeva, dok će mu pomagati Davor Beljo i Amer Macić (obojica Mostar).

Pola sata kasnije će na teren Krupa i Široki Brijeg. Na teren će ih izvesti sudac Elvis Mujić iz Banovića, dok će meč koji počinje u istom terminu - Zvijezda-Sloboda, suditi Ermin Sivac iz Zenice.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi