Održan ključni sastanak, odlučeno je gdje će Liverpool igrati domaće utakmice

Redsi čekaju titulu

Održan ključni sastanak, odlučeno je gdje će Liverpool igrati domaće utakmice

Admin Čaušević

Engleski Premiership se nastavlja za desetak dana, a Liverpool će prvi susret nakon višemjesečne pauze igrati protiv Evertona. 

Nakon što se prethodnih dana špekulisalo da će se zbog eventualnog rizika uslijed pandemija koronavirusa tražiti novi stadion za Merseyside derbi jutros je održan ključni sastanak.

Na sastanku gradonačelnika Liverpoola i lokalne policije dogovoreno je da se gradski derbi između Resa i Karameila igra na Goodison parku 21. juna s početkom u 20 sati.

Istovremeno je donesena još jedna također vrlo važna odluka. Liverpoolu je omogućeno da preostale domaće utakmice igra na Anfield Roadu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To znači da će Redsi imati priliku da 24. juna protiv Crystal Palacea na svom stadionu osvoje titulu prvaka koja se čeka 30 godina.

Osim s Crystal Palaceom Liverpool će igrati domaće susrete s Aston Villom i Chelseajem.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi