Održan sastanak predstavnika FK Željezničar i NS/FS BiH

Održan sastanak predstavnika FK Željezničar i NS/FS BiH

Edmir Škorić

U prostorijama Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine održan je sastanak rukovodstva FK Željezničar i predstavnika krovne kuće bh. fudbala.

Sastanku su ispred FK Željezničar prisustvovali predsjednik Upravnog odbora, Nihad Selimović, i predsjednik Skupštine, Adnan Džindo, a u ime domaćina prisustvovali su generalni sekretar, Adnan Džemidžić, te ekspert za infrastrukturu, Nihad Hodžić.

Na sastanku se govorilo o nastavku saradnje u infrastrukturnim projektima i o organizaciji naredne utakmice A reprezentacije na Grbavici.

"FK Željezničar se zahvaljuje Savezu na uspješnoj saradnji, te se nadamo da ćemo i u budućnosti nastaviti implementirati projekte vezane za Stadion Grbavica i igranje reprezentativnih utakmica na našem stadionu", saopštili su iz Doline ćupova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Kad krov postavite, biće vam manje hladno. Ovako, valja navijati na -20.
3 0
Dzebra2019
Vi ste -20 godina iza nas
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti