Održana prozivka NK Jedinstvo

Prozivku izvršio Abdihodžić

Održana prozivka NK Jedinstvo

Na stadionu Pod borićima u Bihaću jučer je održana prozivka nogometaša NK Jedinstvo.

Na prozivku koju je izvršio novi trener Igor Abdihodžić odazvalo se 17 imena, a od igrača koji su crveno-bijeli dres nosili u prethodnoj sezoni pojavili su se Nuspahić, Omanović, Hamzić, Omerdić, Mustedanagić, Halavać, te Šehić. 

Igrači su na samom startu upoznati sa trenutnom situacijom i početnim planom priprema, a osim trenera Abdihodžića, ispred kluba prisutni su bili i predsjednik Emir Mujadžić, sekretar Senad Karač, predsjednik skupštine Pašaga Gogić, te Derviš Mulić koji je zadužen za ekonomske poslove. 

Teška finansijska situacija u klubu primorala je Bišćane da pripreme za novu sezonu odrađuju u gradu na rijeci Uni. Prvi trening pod palicom novog šefa stručnog štaba Igora Abdihodžića zakazan je za ponedjeljak. 

Nova sezona u Prvoj ligi FBiH će startati 05/06.08. 2017. godine. I ove sezone u ligi će nastupati 16 klubova, a veliki broj ih je najavio borbu za  prvo mjesto i plasman u Premijer ligu, što do sada i nije bio slučaj.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi