Održana prozivka OFK Gradina, naredne sedmice stižu još dva pojačanja

Žele ulazak u Prvu ligu FBiH

Održana prozivka OFK Gradina, naredne sedmice stižu još dva pojačanja

E. Oštraković

Danas je održana prozivka OFK Gradina, čiji je jedini cilj do kraja sezone povratak u Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine.

To pokazuju i pojačanja koja je do sada dovela uprava ove ekipe, a očekuje se i još nekoliko dolazaka.

Naime na prozivci se pojavilo 28 igrača, od kojih su nova lica bili Jasmin Ramić, Darko Mitrović, Selvedin Islamović, Davor Todorović i Eldin Hasanbegović.

U narednoj sedmici se očekuje predstavljanje još dva velika pojačanja u borbi za prvo mjesto, a nekoliko igrača se nalazi na probi.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Zakazane su i prijateljske utakmice i to sa Mladosti iz Malešića, Bratstvom iz Gračanice, ekipom TOŠK-a, Jedinstvom iz Brčkog, Budućnosti iz Banovića, te Borcem iz Jelaha.

Osim prozivke, uskoro se očekuje i proširenje prostorija i svlačionica, kao i početak priče o gradnji tribine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi