Održana redovna sjednica Skupštine FK Drina Zvornik

Izabrano novo rukovodstvo

Održana redovna sjednica Skupštine FK Drina Zvornik

S. Mlaćo

Jučer je  Zvorniku redovna sjednica Skupštine FK Drina Zvornik na kojoj je usvojen finansijski izvještaj i izvještaji o radu za period 2016. i 2017. godina. Razriješeni su dosadašnji članovi Upravnog odbora i izabrano novo rukovodstvo od 13 članova.

Novi predsjednik je Miodrag Jevtić, a podpredsjednik Momčilo Radović.

Ostali članovi su: Vlado Živković, Nedeljko Stjepanović, Aco Kostić, Goran Milošević, Saša Krsmanović, Dalibor Pišić, Mirzet Mustafić, Drago Gajić, Bojan Božalo...

U obraćanju Skupstini kluba, predsjednik Miodrag Jevtić, rekao je nakon izbora:
" Pored želje za postizanje što boljih sportskih rezultata, rad Uprave kluba, skoncentrisaće se na finansijsku konsolidaciju, renoviranju klupskih prostorija i pronalasku pomocnog terena za treniranje."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Drina iz Zvornika je trenutno član prve lige Republike Srpske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi