Održana redovna skupština Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Kantona Sarajevo

Održana redovna skupština Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Kantona Sarajevo

E. Čaušević
Teme:

U Sarajevo je danas održana redovna skupština Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Kantona Sarajevo (UFSIKS).

Redovna 18. Izvještajna skupština UFSIKS održana je večeras u Sarajevu. 

Prvo je predsjednik Skupštine održao uvodnu riječ, a potom je usvojen i dnevni red, te izvještaji koje je podnio predsjednik Udruženja Elmir Pilav.

Opis nije dostupan.

Urađen je izbor radnih tijela Skupštine (Radno predsjedništvo, Verifikaciona komisija, zapisničar i ovjerivači zapisnika), a zatim je i usvojen Poslovnik o radu 18. Izvještajne skupštine.

Najvažnija odluka koja je danas donesena tiče se Statuta, odnosno došlo je do određenih promjena prema kojima je predsjednik ograničen na dva mandata.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga KS - Grupa A:

Opis nije dostupan.

Dodajmo i to da su među mnogim gostima iz svijeta fudbala Skupštini prisustvovali predsjednik Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo, Hamdo Spanić, te generalni sekretan NSBiH Adnan Džemidžić

Promo

Top Komentari

GuiliDamou
Vidi Pilava izdajnika, Hamdo je za njega oličenje dobrote!
4 0
Brazuka
Lopovi goli. Pilave što te nema na Grbavici usljo.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi