6

Komentari (6)

EdwinPol
Klubovi iz prve lige FBIH mnogo mudriji i pametniji od ovih iz Premijer lige. Doduse, u toj ligi nema zeljescara da progura svoje interese ispred interesa zdravlja, drustva, pa i pitanja egzistencije nekih klubova. Zalosno.
tcity055
Pa jel moguće pola takmičenja odigrano i dozvoliti prvom da uđe u PL. Van svake pameti. Ako se prekida onda svi ostaju u ligi.
Refiksabanadzovic2
Jel moguce da kada je u pitanju premier liga da klubovi iz federacije podrzavaju nastavak a iz rs prekid prvenstva i onda se pljuje po tim klubovima,a sad kad je u pitanju samo federacija klubovi ne zele da nastsve,ovo vise nije ni za rubriku vjerovali ili ne,ovo je nazalost relanost u nasoj zemlji
ratip irats
Bula11
Ovo je prvi put da je ulozio RODJO u ekipu i da se nije naplatio DRUGI DIO SEZONE..... RANO SE ZAVRSILO HAHAHAHA MORA PRODATI PLASTENIK
Zeleni_zub
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.