Održana Skupština FK Sloboda, Mujić prvo pojačanje?

Tuzlaci se spremaju za novu sezonu

Održana Skupština FK Sloboda, Mujić prvo pojačanje?

Edmir Škorić

U Tuzli je danas održana sjednica Skupštine Fudbalskog kluba Sloboda na kojoj je jednoglasno usvojen financijski izvještaj, te plan i program za narednu sezonu.

Sloboda je nakon dvije godine igranja u Prvoj ligi FBiH, od naredne sezone ponovo član Premijer lige BiH, a današnja sjednica Skupštine protekla je u slavljeničkoj atmosferi.

Financijski izvještaj za prethodnu sezonu je jednoglasno usvojen, kao i plan i program za narednu. 

Kako SportSport.ba saznaje, Upravni odbor kluba, na čelu s gospodinom Azmirom Husićem, dogovorio je dolazak prvog pojačanja. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Tako će na Tušanj, prema našim informacija, istina još uvijek nepotvrđenim, doći najbolji strijelac Prve lige FBiH Muhamed Mujić, koji je protekle sezone nosio dres banovićke Budućnosti.

Za Mujića bi to trebao biti povratak u redove bivšeg kluba, a Tuzlaci imaju velika očekivanja od naredne sezone, te su najavili i borbu za sami vrh Premijer lige. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti