Održana vanredna press konferencija FK Željezničar

Vanredna pressica na Grbavici

Održana vanredna press konferencija FK Željezničar

Midhat Šljivak

Na današnjoj vanrednoj pres konferenciji FK Željezničar govorili su članovi Uprave kluba s Grbavice.

Na početku pres konferencije govorio je predsjednik Željezničara, Almir Gredić.

"Ovih dana su portali i mediji bili puni slika i ko želi da vidi neke stvari vidjeće, a ko ne želi neće", rekao je Gredić o prema navodima iz FK Željezničar nepravedno dosuđenom ofsajdu na utakmici Široki - Željezničar.

"Mislim da je sve jasno. Izdali smo dva saopćenja za javnost i činjenice su neoborive. Bodove ne možemo vratiti, ali našim potezima želimo skrenuti pažnju nadležnim organima. Ne žalimo se i ne tražimo pomoć, ali samo želimo reći da su se desili propusti", istakao je Gredić.

Član UO FK Željezničar Senad Zaimović na današnjoj pres konferenciji je istakao:

"Mi ćemo ispuniti naše ciljeve, a to je da budemo šampioni BiH. Financijski stojimo dosta dobro i ne želimo da FSBiH bude naša prepreka zbog određenih ljudi koji se nalaze na pojedinim pozicijama. Odlučili smo igračima dati premije za susret u Širokom, kao da su pobijedili, iako to nisu", istakao je Zaimović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Medijima se obratio i član UO Adnan Misimović, koji je između ostalog istakao:

"Nemamo ugovor sa Savezom kad su u pitanju TV prava. Oni su bez ikakvog ugovora ili dogovora ili obavještenja p rodali TV prava Telecomu. Mi kao član Saveza nemamo druge nego da poštujemo njihove odluke, ali nema nikakav poseban ugovor koji bi sve to regulisao", rekao je Misimović.

Uskoro video izjave s press konferencije FK Željezničar...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.