Održana video konferencija sa predstavnicima klubova Premijer ženske lige Bosne i Hercegovine

U organizaciji NS/FS BiH

Održana video konferencija sa predstavnicima klubova Premijer ženske lige Bosne i Hercegovine

S. Mlaćo

Danas je u organizaciji NS/FS BiH održana video konferencija sa predstavnicima klubova Premijer ženske lige Bosne i Hercegovine.

NS/FS BiH su na sastanku predstavljali generalni sekretar Adnan Džemidžić, izvršni direktor Sektora za sport Elmir Pilav, članovi Komiteta za takmičenje Milorad O. Lale i Rudolf Marić, te članovi administracije zaduženi za ženski fudbal.

Povod za održavanje sastanka bila je aktuelna situacija u nogometu/fudbalu, te prekid svih takmičenja usljed pandemije korona virusa.

"Predstavnici klubova su predstavili svoje probleme s kojim se susreću u novonastaloj situaciji, te je izražena želja za daljim nastavkom ovakve vrste komunikacije s ciljem iznalaženja najboljih rješenja za nastavak takmičenja u Premijer ženskoj ligi naše zemlje. Takođe, svi su složni da je zdravlje igračica i svih ostalih učesnika takmičenja na prvom mjestu", istaknuto je iz Saveza.

NS/FS BiH pratiti aktuelnu situaciju u Bosni i Hercegovini vezano za pandemiju COVID-19 i mjere nadležnih državnih i entitetskih organa, te slijediti preporuke UEFA i FIFA o daljim aktivnostima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi