Održano okupljanje šampionske generacije NK Travnik

Prisjetili se legendarnog kapitena Varupe

Održano okupljanje šampionske generacije NK Travnik

Samir Mlaćo

U Travniku su se jučer se okupili članovi šampionske generacije NK Travnik iz 2000. godine, te se zajedničkim druženjem prisjetili plasmana u Premijer ligu.

Družili su se tadašnji treneri Dragan Jović i Selver Lihovac, član uprave Mustafa Sefer, prvotimci Nedžad Selimović, Senad Rosić, Islam Torlak, Sadik Malanović, Adis Babanović, Ibrahim Keško, Husein Musić, Alen Isić, Salih Salihović, Adnan Hodžić, Nermin Bašić, Nihad Ribić i Velimir Dolić, vozač Hasan Haskić, novinar Samir Pinjo, prijatelji ekipe Faruk Lazimović i Džemo Herceg.

Linkom se iz Amerike javio i sve prisutne pozdravio saigrač Izet Arslanović Kiza, a svi su sa tugom prisjetili legendarnog kapitena popularnih Vezira Elvedina Varupe, koji je iznenada preminuo prošle godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi