Oezil: Igrali smo večeras sexy!
Arsenal je stigao od desete uzastopne pobjede, a gol u 65. minuti nakon kontre je priča za sebe i podsjetilo je na one stare dobre Topnike s Highburyja...

Topnici očitali lekciju Leicesteru

Oezil: Igrali smo večeras sexy!

Edmir Škorić

Njemački nogometaš Mesut Oezil briljirao je večeras u pobjedi Arsenala nad Leicesterom (3:1).

Topnici su vezali 10. pobjedu i sedmu u Premier ligi, pa su sada na samo dva boda od vodećih ekipa Manchester Cityja i Liverpoola. Arsenal je sezonu otvorio porazima od Cityja i Chelseaja, no sve ostalo je - poezija.

Baš kao što je poezija bio i gol Aubameyanga za 3:1 u 65. minuti. Sve je inače počelo golom Oezila u 45. minuti za 1:1, a sjajni veznjak je kasnije upisao i asistenciju za gol Aube.

"Mislim da smo večeras igrali seksi nogomet. Ponosan sam kapiten ovog tima i igrač ovog kluba", poručio je Oezil nakon meča.

Potražite više informacija na temu Premier league:

A o kakvom "seksi" nogometu priča Oezil? Najbolje će vam se reći u golu kojeg možete da vidite u ovom video isječku.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gvardiola
Vrlo ozbiljna ekipa. Bas se fino zakuhalo na vrhu tabele. Mislim ovo od drugog mjesta pa dole
10 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi