Oezil ne igra ni danas, kaže da je bolestan, a razlog je valjda svima jasan?

"Nestao" preko noći

Oezil ne igra ni danas, kaže da je bolestan, a razlog je valjda svima jasan?

Edmir Škorić

Arsenal igra protiv West Hama meč 3. kola engleske Premier lige, a mali londonski derbi propušta Mesut Oezil.

Sada već bivši njemački reprezentativac je Unaiju Emeryju kazao da je bolestan i zato ga nema u protokolu za duel Arsenala i West Hama na Emiratesu, ali šta je uistinu pravi razlog njegovog izostanka?

Arsenal je sezonu otvorio s dva poraza (Manchester City i Chelsea), Oezil je bio meta kritičara na Otoku, a on se odlučio malo povući i saopštiti kako je bolestan.

Naravno, nije isključeno da ima određene zdravstvene probleme, ali već sedam puta je prethodno propustio utakmice Arsenala zbog "bolesti" i obično to bude nakon što se on i saigrači nađu na udaru kritika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko Arsenal ni danas ne upiše pobjedu, uslijedit će ponovo mnoge kritike, a posebno će navijači zatrpati porukama Oezila, koji se čini se malo i kukavički postavlja.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi