Niželigaške "svakodnevnice" na bh. način: Rođeni opet nisu izdali, utakmica prekinuta u 11. minuti

Nikakva novost

Niželigaške "svakodnevnice" na bh. način: Rođeni opet nisu izdali, utakmica prekinuta u 11. minuti

A. Čaušević

U nižim ligama bh. fudbala nije nikakva novost kada čujete da se pojedine utakmice ne odigraju do kraja. 

U meču 8. kola Međiđa je na svom stadionu Mujo Biberkić dočekala Voćar, a interesantno da je utakmica trajala svega desetak minuta. 

Naime, domaći su utakmicu otvorili golovima Haveševića iz 2. te Halilovića iz 9. minute, da bi u 11. minuti sudija Armin Čehajić prekinuo susret. 

Ekipa Voćara je na ovo gostovanje doputovala sa sedam fudbalera, a kako se u 11. minuti jedan od igrača povrijedio jednostavno nije bilo uslova za nastavak. 

Inače, Međiđa je i u ovomo susretu imala podršku navijačke grupe naziva Rođeni. Iako je padala kiša i bilo poprilično hladno manja grupica navijača nije izdala lokalni klub. 

Top Komentari

yugopo
Crikus u nizim ligama,dodju sa minimum igraca da ne bi popili kaznu. A kad prime DVa Gola odmah 1 legne da dzaba vise ne trce.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi