2

Komentari (2)

snupi
Rastjerati sve iz saveza Ni ovaj Nermin Omerovic zvani pekar nije nista bolji od ovog sudije. Cudi me kako do sada ovaj sudija nije bio polomljen.
amza
Opste poznato je da u 9voj ligu zadnjih 15 g cirkus rade suduje zajedno sa pojedincima it tk saveza jesenji dio se igra proljetni se iskalkulise do u gol .pa pitajte ko god prati ovdje fudbal cim se delegiraju sudije zna se rezultat bez da se i odigrala utakmica svi znaja zasto dolazi agan zamir golac itd itd sramota ovu ligu treba ugasiti iili kompletan savez smijejiti.sve ekipa dosta kosta svaka utakmica da bi dosli ljudi po nalogu nekakvih pekara itd otimali ti i to uz katastrofalno sudjenje .zato nam je fudbal tubgdje jest
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.