OFK Sloga Gornje Crnjelovo angažovao novo pojačanje
Foto: Tribunanews

Petar Planić karijeru nastavlja u Prvoj ligi RS

OFK Sloga Gornje Crnjelovo angažovao novo pojačanje

OFK Sloga Gornje Crnjelovo je tokom zimske pauze angažovala nekoliko novih igrača, a pojačanja nastavljaju pristizati i nakon što je prvenstvo nastavljeno.

Naime, od danas je član Sloge i Petar Planić, 30-godišnji defanzivac.

Riječ je o iskusnom fudbaleru koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao za OFK Beograd, Borču, Slogu iz Kraljeva, Radnik iz Surdulice, libanski Al Nejmeh, moldavsku Sperantu i PSIS Semarang u Indoneziji.

Planić je bio bez angažmana od početka ove godine kada je napustio PSIS Semarang.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Iz Sloge su potvrdili i da će Petar Planić odmah biti na raspolaganju šefa struke, te da će osim u Prvoj ligi FBiH imati pravo nastupa i u Kupu BiH, gdje Sloga igra polufinale protiv Sarajeva.

Inače, Sloga već ovog vikenada igra derbi protiv banjalučkog Borca u okviru Prve lige RS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti