OFK Sloga Gornje Crnjelovo se ne šali: Stigli Joco Stokić i Aldin Šišić

Žele u Premijer ligu BiH

OFK Sloga Gornje Crnjelovo se ne šali: Stigli Joco Stokić i Aldin Šišić

Joco Stokić i Aldin Šišić novi su igrači OFK Sloga iz Gornjeg Crnjelova, potvrđeno je za SportSport.ba.

Sloga će u 1. ligi Republike Srpske do kraja sezone biti najveći konkurent Borcu u borbi za plasman u elitni rang, a da u klubu misle ozbiljno pokazuju svakako i posljednja pojačanja.

Nakon što ugovor potpisan sa Danijelom Zlatkovićem, dres Sloge u proljetnom dijelu sezone će nositi i Joco Stokić, koji je nedavno završio svoju odiseju u Tuzla Cityju, a osim njega saradnja je dogovorena i sa dojučerašnjim članom Čelika Aldinom Šišićem.

Potvrdio je to za SportSport.ba i trener Sloge Dragan Mičić.

"Stokić i Šišić su naši novi igrači. Postigli smo dogovor s njima. Ne treba ih uopšte predstavljati, iza sebe imaju veliki broj utakmica u Premijer ligi i na proljeće bi trebali praviti razliku", kaže Mičić.

U Slogi je također aktivna i rubrika odlasci. Klub su dosad napustila šestorica igrača, tačnije Ivan Delić, Baćo Nikolić, Jovica Klasanović, Mlađen Karaman, Radovan Vasić i Miloš Dupor, koji su povremeno bili u prvom planu i nisu bili zadovoljni minutažom i svojim statusom.

Osigurani svi uslovi za kvalitetne pripreme OFK Sloga

Ekipa Sloge će pauzu iskoristiti i kako bi u Antaliji obavila kvalitetne pripreme, što je samo pokazatelj da se u ovom klubu ozbiljno radi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U suštini, mi ćemo polovinom januara napraviti, da tako kažem, našu bazu i početi sa pripremama. Potom idemo u Tursku gdje ćemo svakako maksimalno iskoristiti dobre terene i sve što ćemo tamo imati da se što bolje uigramo... Predsjednik Zlatko Krbanjević nam je zaista omogućio sve uslove da se na miru pripremamo i imamo sve uslove za kvalitetan rad", istakao je nedavno trener Dragan Mićić.

Između prvoplasiranog Borca i drugoplasirane Sloge inače su tri boda razlike.

Top Komentari

Derdiyok
Gdje se nalazi to mjesto ? Pored Doboja kod Kaknja kod Zenice nije garant.
0 6
faris323
Samo su jos ovi falili
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti