Čistka u OFK Sloga Gornje Crnjelovo: Šestorica igrača napustila klub
Foto: OFK Sloga Gornje Crnjelovo

Nisu bili u prvom planu

Čistka u OFK Sloga Gornje Crnjelovo: Šestorica igrača napustila klub

Sloga iz Gornjeg Crnjelova najveći je protukandidat Borcu u borbi za plasman u premijerligaško društvo.

Sjajan prvi dio sezone predstavlja iznenađenje za sve, osim za ljude u Slogi koji su uvjereni da ovaj klub u nadolazećem periodu može nadoknaditi zaostatak i po prvi put u historiji se plasirati u elitni rang bh. nogometa.

U skladu s tim se uveliko radi na jačanju igračkog kadra, u klub je već stigao Danijel Zlatković, a pregovori se također vode i sa Aldinom Šišićem koji je nedavno raskinuo ugovor sa zeničkim Čelikom.

I rubrika odlasci je također aktivna. Redove Sloge su napustila šestorica igrača, tačnije Ivan Delić, Baćo Nikolić, Jovica Klasanović, Mlađen Karaman, Radovan Vasić i Miloš Dupor, koji su povremeno bili u prvom planu i nisu bili zadovoljni minutažom i svojim statusom.

Osigurani svi uslovi za kvalitetne pripreme OFK Sloga

Ekipa Sloge će pauzu iskoristiti i kako bi u Antaliji obavila kvalitetne pripreme, što je samo pokazatelj da se u ovom klubu ozbiljno radi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"U suštini, mi ćemo polovinom januara napraviti, da tako kažem, našu bazu i početi sa pripremama. Potom idemo u Tursku gdje ćemo svakako maksimalno iskoristiti dobre terene i sve što ćemo tamo imati da se što bolje uigramo... Predsjednik Zlatko Krbanjević nam je zaista omogućio sve uslove da se na miru pripremamo i imamo sve uslove za kvalitetan rad", istakao je nedavno trener Dragan Mićić.

Između prvoplasiranog Borca i drugoplasirane Sloge su tri boda razlike i jasno je da će se ekipa iz Gornjeg Crnjelova do kraja boriti za prvo mjesto.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi