Oglasili se iz FK Sarajevo: Većina predstavnika bh. premijerligaša dolazi na prvi radni sastanak

Kreće se u osnivanje Udruženja klubova PLBiH

Oglasili se iz FK Sarajevo: Većina predstavnika bh. premijerligaša dolazi na prvi radni sastanak

Endin Čaušević

U bh. fudbalu bi uskoro mogli dobiti nešto novo, a to je Udruženje klubova Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Kako je SportSport.ba sinoć objavio iz FK Sarajevo su uputili pozive bh. premijerligašima za sastanak koji će se održati sutra u glavnom gradu naše zemlje.

To znači da bi uskoro mogli dobiti Udruženje klubova PLBiH, a ideja je da na ovom sastanku svi klubovi iznesu svoje statove po pitanju organizovanja pomenutog Udruženja.

Povodom toga kontaktirali smo FK Sarajevo koji je inicijator ovog sastanka, a iz bordo kluba su potvrdili da će sutra biti održan prvi radni sastanak na kojem će prisustvovati predstavnici većine klubova iz Premijer lige BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sutra će se održati prvi radni sastanak kojem će prisustvovati predstavnici većine klubova koji se takmiče u PLBiH. Cilj sastanka je definisanje poteškoća u radu, te pronalaženje rješenja kroz formiranje saveza premijerligaša. Pored toga cilj je i ponalazak načina na koji se može poboljšati sama liga", poručili su za SportSport.ba iz FK Sarajevo.

Podsjećamo, ovaj sastanak će biti održan sutra u 15 sati u hotelu Ibis.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
Zrinjski je i ranije opstruirao ovu ideju.
9 1
Rajvosa2019
Zamolio bi pojedine predstavnike nekih klubova da sutra kada budu dolazili na sastanak : 1. da ne dolaze u gumenim cizmama 2. da nesire miris gnojiva po gradu 3. da ne zavijaju kao iz septicke jame / hvala unaprjed
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi