Oglasili se Robijaši: Dobili smo svojih pet minuta...

Održan sastanak sa investitorom

Oglasili se Robijaši: Dobili smo svojih pet minuta...

Edmir Škorić

Udruženje građana "Robijaši 1988 Zenica" održali su satanak sa jednim od članova Upravnog odbora kluba.

Najvjernija navijačka grupa Čelika imala je jučer u 18 sati sastanak za "investitorom i članom UO", a najavili su da će jedan održati i u ponedjeljak.

"Napokon su članovi UG "Robijaši 1988 Zenica" dobili svojih 5 minuta i održali sastanak sa Investitorom i članom UO. Želimo transparentno obavijestiti javnost da se sastanak desio večeras u 18:00, te ćemo održati još jedan u ponedjeljak sa članom UO gdje ćemo provjeriti tačnost informacija o stanju računa, trenutno stanje u Klubu i dobiti prostor kod Gradonačelnika kako bi se trenutna situacija u Klubu što prije riješila. Sastanak je trajao 2 sata i trenutno fizički nismo u mogućnosti da ga rezimiramo, ali hoćemo", poručuju Robijaši.

"Po nama, ono najbitnije je da se napravio konačno neki iskorak ka saradnji sa UG "Robijaši 1988 Zenica", jer smo do sada bili izolirani u potpunosti. Naš sljedeći radni korak je utakmica za vikend, pa onda opet radni ponedjeljak, nakon čega ćemo moći formirati sliku za javnost i znati kompletno stanje", navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnoj Facebook stranici UG Robijaši Zenica 1988.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik je u lošoj formi i trenutno je s 12 bodova na osmom mjestu, ali poraz od Radnika u Bijeljini dodatno je zabrinuo Zeničane, koji su pod palicom novm trenera Marka Babića ustvarili jednu pobjedu i dva poraza uz ispadanje u Kupu od Rudara.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Svi na Bilino Polje, internet curice i stream navijaci
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi