Oglasio se Harry Maguire nakon žestoke kazne!

Brza reakcija

Oglasio se Harry Maguire nakon žestoke kazne!

E. Oštraković

Nakon što je osuđen je na 21 mjesec i deset dana zatvora, ali obzirom da mu je ovo prvi prekršaj, kazna mu je pretvorena u tri godine uslovne, oglasio se Maguire.

Nije želio mnogo da govori, ali je bio jasan da na ovome neće ostati, te da će svoje advokate aktivirati kako bi se žalio na postupak.

"Nakon što sam saslušan, te nakon što sam čuo kaznu odlučio sam da ću sve svoje advokate usmjeriti ka žalbi. Ostajem jak i ne želim prihvatiti kaznu. Dokazat ću da sam nevin, zbog sebe, moje porodice i prijatelja jer mi smo žrtve", rekao je Maguire.

Ostaje da vidimo kakvu će odluku donijeti iz Manchester Uniteda nakon cijelog postupka. Da li će Maguire biti otjeran ili će mu samo biti oduzeta kapitenska traka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi