Oglasio se i čovjek koji se najviše pita: Griezmann ostaje 1000%

Predsjednik Atletica siguran

Oglasio se i čovjek koji se najviše pita: Griezmann ostaje 1000%

Špekulacije o potencijalnom transferu Antoinea Griezmanna iz Atletico Madrida u Barcelonu nisu novost, ali su se ponovo intenzivirale proteklih sedmica.

Pojedini mediji čak tvrda da se francuski napadač odlučio za transfer i da će on gotovo sigurno naredne sezone igratu u dresu katalonskog giganta.

Ipak, u Atleticu uvjeravaju da će Griezmann i naredne sezone biti član Jorganždija.

Tako je trener Diego Simeone prije par dana poručio da ne može ni zamisliti da će Griezmann napustiti klub, a sada se oglasio i predsjednik Jorganždija, Enrique Cerezo.

"Nema šanse da će Griezmann otići na ljeto. Ostaje 1000%", kratko je poručio Cerezo tokom španske TV emisije El Rondo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Griezmann je prošlog ljeta, u jeku špekulacija o transferu u Barcu, produžio ugovor sa Atleticom, pa on sada važi do ljeta 2023. godine.

Ove sezone je sjajni Francuz postigao 18 golova i upisao devet asistencija za Atletico u svim takmičenjima.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Jedino ne želim,da ga kupi Barcelona.Bio bi to veliki promašaj.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi