Oglasio se i Mario Mandžukić: Budite pametni i odgovorni, velika podrška svim doktorima...

Trenutno nastupa u Kataru

Oglasio se i Mario Mandžukić: Budite pametni i odgovorni, velika podrška svim doktorima...

S. Mlaćo

Sportisti širom svijeta pružaju podršku svim zaraženim od koronavirusa, ali i onima koji se brinu za njih.

Jedan je od njih je i hrvatski napadač Mario Mandžukić koji je početkom ove godine napustio Juventus i skrasio se u Kataru.

Mandžukić je priznao da prati cjelokupnu situaciju, a oglasio se putem svog twiter profila.

"Suosjećam se sa svima koje je pogodila aktuelna pandemija i želim zaraženim brz oporavak. Velika podrška svim doktorima, medicinskim sestrama i svima koji naporno rade i riskiraju svoje zdravlje za sve nas. Svim srcem se nadam da će nam se svima život uskoro vratiti u normalu. Do tada, budimo pametni i odgovorni, slijedimo upute nadležnih službi koje su pokazale da znaju šta rade. Pazite na sebe i bližnje", napisao je Mandžukić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti