Oglasio se i Nam: Hvala Musemiću, donesena odluka je u interesu FK Sarajevo

Većinski vlasnik upravljačkih prava Bordo kluba

Oglasio se i Nam: Hvala Musemiću, donesena odluka je u interesu FK Sarajevo

A. Čaušević

Husref Musemić je početkom sedmice dobio otkaz na klupi FK Sarajevo. 

Nakon što je Musemić razriješen dužnosti oglasio se i većinski vlasnik upravljačkih prava FK Sarajevo, Nguyen Hoai Nam. 

“Pozdravljam sve navijače Fudbalskog kluba Sarajevo.

Kao što znate nakon derbija odigranog u subotu 30. novembra 2019., klub je donio odluku razrješenja dužnosti šefa stručnog štaba. Riječ je o odluci koja je bila teška za ostale uposlenike ali i za navijače FK Sarajevo. Uprkos svemu, donesena odluka je u interesu kluba i neophodna je za daljnji napredak, te je u potpunosti podržavam. Imamo talentovanu i jako dobru momčad. U narednom periodu trebamo se regrutovati i iskoristiti vrijeme koje je pred nama te ispraviti sve pogreške iz prethodnog perioda.

Želio bih se zahvaliti gospodinu Musemiću za sav doprinos koji je ostvario. Ostavio je snažan pečat u klupskoj historiji kao igrač i trener, te će uvijek biti dio kluba. Lično ga iznimno uvažavam i poštujem, te se nadam da ćemo i u budućnosti sarađivati.

Kao jedan od vlasnika većinskih ulagačkih prava FK Sarajevo, uvjeravam sve vas da svako u klubu ima jedan jedini cilj, isti interes a to je da klub nastavi uzlaznom putanjom, te da ostvari što je moguće bolje rezultate.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U svakoj fazi razvoja, klub zahtijeva promjene i ljude koji će ih uspješno realizovati. Zamolio bih vas da vjerujete uposlenicima kluba i mojoj ljubavi prema Bordo klubu.

Samo zajedno možemo doprinijeti dobrobiti kluba", naveo je Nam. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

balunv
Brzo će te shvatit koliko vam je vrjedio Musemić. Uprava vam je truhla, koliko ima povrijeđeni igrača i čovjek je sa takvim timom dostigao isti broj bodova kako prvoplasirani
18 10
AnijakManjo
Svog kluba niste vlasnici!!!!
4 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi