34

Komentari (34)

Alpasinacxx
Samo ću reći jednu riječ: Ubice!
Honduras
ratip irats
citiram: "Jer, i nama je dosta više dvostrukih mjerila i utakmica s FK Sarajevom koje, zahvaljujući „odgovarajućoj“ pripremi od strane tzv. navijača iz glavnog grada" - a nije vam dosta para iz glavnog grada!? Odakle "muzete" pare?
semano1
pa sto ****a ne smiju da dođu na Kosevo i Grbavicu. .pravda za VEDRANA podrška od TM87
antonio
tko Gubi ima prav
Furioza1999
kosevo i siroki brijeg dva nakgora stadiona papci ko na velezu zrinja i zeljo imaju gospodu na tribinama
Mujci
Dino_2000
Treba li nesto reci o ekipi koja u svom sastavu nema ni Bosnjaka ni Srba.Ako nije tacna informacija ja se izvinjavam.
Fcs
Nemate vi više novce da nam budete konkurentni, zar ne vidite to? Nema više Aluminija, nema više Čovića, Lijanovića. Braća susjedi vam titraju samo pred izbore, a vi i dalje tjerate svoje, pa svoje: "mi 'rvati". Mi Sarajlije se djelimo na Pitare i Manijake, vi u Lištici na ubice i one koji skrivaju ubice. Ja vam od srca želim da se kao klub raspadnete i da se nikad više ne sastavite, pa makar i Željo bio prvi!
nele7
Siroki treba izbaciti iz lige
niko nikovic
Jedino je sigurno da Široki neće uzeti kup
kvesinho
Ima da vam Zrinja sutra **** sve zivo, podrska za bracu Hrvate u Zapadnom Mostaru
vanzemaljac
Jadna majko nacionalista... Boze dragi jeste zaostali iza civilizacije.
pipun
sta cete vi smradu kamenjarski... Bolje da sutis dok nismo poceli i predsjednika kunnig savjeta da vam biramo Hihihihi. Umrite gamadi skutorska!
Honduras
ko kupi bilo šta što uvozi Mepas ili Lukas Nakić ruka mu se osušila da Bog da.
Terminator
Kako ste sve lijepo napisali,ma vi ste nevini ljudi.Halo upravo Širokog:Gdje se geografski nalazi vaš grad,u kojoj državi.Zviždite Himni BIH i ne priznate državu BiH.Šta mislite da će vam se to tolerisati vječno.,e pa neće moći.Nacionalisti iz Širokog,ubice,sve će vam se to obiti o glavu.
OTELO
''Sve ovo je cirkus, cijeli slučaj se razvlačio dok nije zastario, a na kraju su Knezovića oslobodili. Nije meni krivo što su ga oslobodili, nego što POLICAJAC koji ga je ubio (Vedrana op.a.) živi sasvim normalno. Dobio je manju suspenziju, to je bilo sve'', izjavio je Igor Puljić i dodao da pravo ime ne želi otkriti. Te ''ubice'' i ''istinu'' trazite medju vlastitim ''navijacima'', a oni to jako jako dobro znaju, jer su i zapoceli nered i u konacnici i doveli do tragedije. Samo sute, kao picke i huligani sto i jesu, i naravno da im odgovara ovakvo medijsko huskanje i senzacionalizam iz Sarajeva, jedino tako se mogu oprati i opravdati svoje odgovornosti. Adio.
Mirko
Da su skripari vama upadali u kuće i napadali vas na kućnom pragu bili bi i vi ubice.Ne rise i ovo je istina piicke iz FK Sarajeva ne smiju izaći na ulicu a i u stanove im upadaju njihovi “navijači” sjetite se odlazaka to jest bježanja iz Sarajeva nekih igrača jer im je život bio ugrožen zbog promašenog penala na Pecari.I sada se normalno unaprijed pripremi sve da se u slučaju poraza krivica svali na protivnika ,njegove navijače ili suce ,savez Itd. Već sarajevski “objektivni “mediji pripremaju teren za sutra i utakmicu pod BB i u slučaju za njih negativnog rezultata opet će se naci krivci na drugoj strani
vanzemaljac
Nisam sarajlija, niti navijam za FKS, ali za Sarajevo barem igraju i Hrvati i Srbi... da bog da zabranili ove nacionalističke klubove poput Širokog Brijega. Lakše bih bilo svima. Pozdrav iz daljine.
OTELO
Sta, moraju igrati igraci odredjene nacionalnosti da se klub smije natjecati u ligi, sta li? Pa nista, javi i Athletic Bilbau da im se ukida ubrzo clanstvo u Primeri.
Honduras
u Bilbau nema kukastih križeva i u Bilbau koliko god da je mjrzili ne zvižde državnoj himni.ukratko vi ste jedan obički kamenjarski otpad i leglo šverca.
OTELO
Boli me ***** za Bilbao, ali DOSLOVNO SVE STO SI NAPISAO IMA U BILBAO. U Bilbau ne zvizde drzavnoj himni??? Kakva smijurija covjece, epicentar katalonskog ponosa, pa u Barceloni joj zvizde kad igra reprezentacija (slobodno kucaj na youtube) kamoli Bilbao, smijesan si. Samo kucaj slobodno u google ako ne vjerujes, i Madrid, i Barcelona, i Bilbao i bilo gdje ****no ces naci par budala, i ti ces zbog toga reci da je Barcelona i Bilbao kamenjarski otpad, je li? Nosi te djava takvog objektivnog.
vanzemaljac
Smoto smotani, za Bilbao igra Kenan Kodro hahahaha.
hucleomale
treba ih nabiti na nogu iz drzave i iz lige. kad ne voliš državu i psuješ je razguli
Dino_2000
@OTELO Covjece ne mogu da vjerujem da ti poredis ekipu iz grada od ne znam koliko stanovnika i tu prčiju od Širokog brijega.
Hasimaga
Ubice, fasisti,nacionalisti.... Zatucani kamenjar u kojem nema mjesta za druge. Oni kojima je rat ustvari brat, rat ih ozivio ali doci ce to sve na svoje
OTELO
''Sve ovo je cirkus, cijeli slučaj se razvlačio dok nije zastario, a na kraju su Knezovića oslobodili. Nije meni krivo što su ga oslobodili, nego što POLICAJAC koji ga je ubio (Vedrana op.a.) živi sasvim normalno. Dobio je manju suspenziju, to je bilo sve'', izjavio je Igor Puljić i dodao da pravo ime ne želi otkriti. Tako je, reci ti nama sta smo, nema veze sto VI SAMI dobro znate tu tzv. istinu, i SUTITE KAO PICKE! Nego ajmo mi pljuvati, mi nismo nacionalisti, mi nismo olos, mi smo fina graDZanska raja, nismo zaostali kao oni dole
nedoni46
mi bar nismo ubice stoko
OTELO
''Sve ovo je cirkus, cijeli slučaj se razvlačio dok nije zastario, a na kraju su Knezovića oslobodili. Nije meni krivo što su ga oslobodili, nego što POLICAJAC koji ga je ubio (Vedrana op.a.) živi sasvim normalno. Dobio je manju suspenziju, to je bilo sve'', izjavio je Igor Puljić i dodao da pravo ime ne želi otkriti. Tko ti je stoka ovdje i ubica? Tko si ti i sta si da prozivas cijeli jedan grad zbog pojedinaca? O cemu vi vise baljezgate, kakva istina, sve Horde znaju, samo sute jer znaju i da su sve zakuhali, zapoceli, i na kraju se desila tragedija koju su mogli izbjeci da nisu huligani sto i jesu.
nedoni46
čitavo selo vam je odvratno, pogledaj taj video i vidjet ćeš da DJECA sa krova gađaju autobus i navijače kamenjem, glupane
OTELO
Pa, glupane, kad se vec castis, to je nakon sat i vise vremena divljanja i opceg revolta zgrozenog naroda sta je vidio i dozivio od ''navijaca'' taj dan, jesu ih mozda trebali cvijecem ispratiti??? Pogledaj TI video sa nadzornih kamera gdje se vidi da su pocelli nered gadjajuci i napadajuci obicne prolaznike i narod, pa onda nesto pricaj. Znaci razruse sve objekte oko stadiona, gadjaju benzinsku pumpu bakljom (EJ, zamisli ****ne pameti!!!), zapale policijsko auto na 10 metara od te iste pumpe, jos 10 auta porazbijaju, zbodu umirovljenika na kucnom pragu, u kuce ljudima upadaju, i cudis se da se gadja autobus na izlasku???! A idi u krasni k... s takvom objektivnosti. U Sarajevu bi ih SPALILI da su tako nesto uradili, i to i sam znas!
nedoni46
ti fakat opravdavaš pucanje po narodu, ispali se metak u zrak kao znak upozorenja, a ne puca se po ljudima, nisu nikog ubili. dođite nekad u sarajevo
Fcs
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti