Oglasio se nesretni Ansu Fati: Nažalost...

Čeka ga dugo odsustvo

Oglasio se nesretni Ansu Fati: Nažalost...

E. Ganibegović

Fudbaler Barcelone Ansu Fati prije pet dana je doživio novu povredu.

Barcelona je potvrdila da je 19-godišnji napadač zadobio povredu butnog mišića i uskoro će biti potvrđena dužina njegovog oporavka.

Španski mediji odmah su prenijeli informacije o povredi Fatija i mladi fudbaler bi mogao propustiti naredna dva do tri mjeseca, ako se ne podvrgne operaciji.

Međutim, Barcelona je navodno Fatiju preporučila da ode 'pod nož', što je mladi fudbaler i prihvatio, pa je ova sezona za njega završena.

Nakon svega Fati se oglasio i na društvenim mrežama.

"Nažalost, trenutno prolazim kroz najteže trenutke otkad igram fudbal, ali nikada neću odustati. Hvala vam puno na porukama podrške i ljubavi. Nikad ne odustaj", napisao je.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fati je ove sezone u 10 utakmica postigao pet golova. Ukupno je odradio 53 meča za katalonskog velikana i postigao je 18 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti