Ognjen Đelmić dvije godine u Zvijezdi 09

Ekspresno našao novi klub

Ognjen Đelmić dvije godine u Zvijezdi 09 · Zvanično

Ognjen Đelmić novo je pojačanje Zvijezde 09.

Tridesetogodišnji vezni fudbaler je danas poslije jedne sezone provedene u Radniku raskinuo ugovor, a na novi angažman nije dugo čekao, pošto je istog dana saopšteno gdje će nastaviti karijeru.

Nakon prijateljske utakmice sa Partizanom (0:2), Zvijezda 09 objavila je da će Đelmić u narednoj sezoni nositi crveno-bijeli dres i da je sa bh. premijerligašem zvanično potpisao dvogodišnji ugovor.

Ovakav rasplet bio je i očekivan, pošto je Đelmić nekoliko dana trenirao sa Zvijezdom 09 i samo se čekao raskid ugovora sa Radnikom kako bi se transfer u Etno selo Stanišići mogao kompletirati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U protekloj sezoni Đelmić je za Radnik odigrao 23 prvenstvene utakmice i pritom je postigao jedan gol uz dvije asistencije, a kroz karijeru je u BiH još nosio dresove Čelika, Željezničara, Borca, Olimpika, Zvijezde, Drine i Zvornika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi