Novo ime jutros na treningu Željezničara

Plavi se spremaju za novu sezonu

Novo ime jutros na treningu Željezničara

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara jučer su počeli pripreme za novu sezonu Premijer lige BiH.

Pred ekipom s Grbavice je dosta posla do početka nove sezone s obzirom na velike promjene u igračkom kadru u odnosu na prošlu sezonu.

Željezničar je očajno igrao u drugom dijelu prošle sezone, a navijači s razlogom očekuju dosta bolje rezultate u novoj sezoni.

Plavi su jučer počeli pripreme za novu sezonu Premijer lige koja počinje 17. jula, a ekipi se predstavio i novi trener Tomislav Ivković.

Kako smo sinoć pisali ekipi Željezničara priključio se Nedim Mekić koji je odradio jučer trening s ovim timom, te se očekuje da uskoro ozvaniči svoj dolazak na Grbavicu.

Također, na jutrošnjem treningu Plavih pojavilo se novo ime, a riječ je o Ognjenu Stjepanoviću koji bi također u narednim danima trebao potpisati ugovor s ekipom Željezničara.

Ovaj 22-godišnji fudbaler proteklu sezonu proveo je u dresu Zvijezde 09 za koju je odigrao 30 mečeva u svim takmičenjima i postigao je 14 golova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stjepanović je ponikao u dresu Drine iz Zvornika, a u dosadašnjoj karijeri igrao je još za Brodarac i sarajevski Olimpik.

Treba dodati da se jutros na treningu Željezničara pojavio i ponajbolji igrač ovog tima Semir Štilić koji je tako počeo pripreme za novu sezonu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zgembo.popuslic
Posljedice pandemije se dobro osjete na svim klubovima, evo jedan po jedan istupaju iz takmicenja jer je sve manje profitabilnih preduzeca i privatnika koji bi bili sponzori kluba. Jedino Velez ima jakog predsjednika i stabilan klub. Sarajevo spasava Vijetnamac mada je i njima dobro zavrnuta pipa a dok je Dodika i vlade RS, bice i Borca. Zeljo se nesto koprca, ko hoce da igraju a nemaju s cime a Zrinjski se okreno jeftinim igracima. Ostatak lige isto jedva prezivljava
9 1
mitoza
Kako je Amar došao ekser se nije više zakucao na stadionu. Sve zamrlo i stalo kao da je grom udario.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi