Bivši bh. reprezentativac na Instagramu otkrio ime novog kluba i to uz pomoć zaštitne maske

Vraća se u bivši tim

Bivši bh. reprezentativac na Instagramu otkrio ime novog kluba i to uz pomoć zaštitne maske

E. Čaušević

Bivši bh. reprezentativac Ognjen Vranješ napustit će Anderlecht ovog ljeta.

Ovaj 31-godišnji defanzivac proteklu polusezonu proveo je na posudbi u Charleroiju gdje je imao nekoliko dobrih partija, ali se početkom ovog mjeseca vratio u Anderlecht.

Međutim, u ovom klubu su poručili Vranješu da neće računati na njegove usluge u novoj sezoni i da može potražiti novi klub.

Bivši bh. reprezentativac s ovim klubom ima ugovor na još godinu dana, ali čini se da su spremni da ga puste bez obeštećenja i da je već jasno gdje će nastaviti svoju karijeru.

Naime, kako stvari stoje ovaj defanzivac će se vratiti u grčki AEK gdje je možda proveo najbolje dane svoje karijere.

On ne krije kakve simpatije ima prema grčkom klubu i koliko je želio da se vrati, a čelnici AEK-a su to očito odlučili da ostvare i u narednim danima očekuje se da ozvaniče povratak Vranješa.

Bivši bh. reprezentativac je putem Instagrama već otkrio svoj novi klub i to na zanimljiv način. On je objavio fotografiju s aerodroma na kojem se vidi pasoš, te zaštitna maska na kojoj je grb AEK-a.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Super League:

Očekuje se da će Vranješ sutra proći ljekarske preglede i potpisati za AEK, ali su male šanse da bude u konkurenciji za dvomeč protiv Veleža.

Podsjećamo, Velež i AEK igraju u četvrtak na Grbavici meč 2. pretkola Konferencijske lige, dok je revanš na rasporedu sedam dana kasnije u Atini.

Promo

Top Komentari

JJRamzes
Ne treba mu pridavati paznju niti ga pominjati kao bivseg bh reprezentativca jer izbacuje srpski pasos. Ker
20 4
ako1986
Kome je to jos interesanta covjek koji je umro...
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi